SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gustav Näslund förlänger med Skånela IF
2024-01-24 09:18
Gustav Näslund #19
Vi kan idag med stor glädje meddela att Skånela IF och Gustav Näslund är överens om ett kontrakt som löper över kommande två säsonger.
 
Skånela IF:s satsning fortsätter och den resan vill Gustav Näslund gå i bräschen för. Efter en diskussion med Gustav har han med våran stora glädje bestämt sig för att stanna i Skånela IF ytterligare i två säsonger. Gustav är en av seriens främsta niometersspelare och enligt oss den bästa på H9. Vi ligger i tidiga diskussioner med spelare i vår befintliga trupp men också ett stort antal som vi hoppas ska kunna spetsa truppen till kommande säsong. Men kontinuiteten är också en viktig faktor där vi har stor tilltro till den befintliga truppen. Vi behöver dubbelljobba och också förbereda oss inför ett eventuellt spel i HBL. Tar vi inte steget upp denna säsong är ambitionen att sätta en trupp som ska bli svårslagen kommande säsong i herrallsvenskan. Med Gustav på H9 står vi oss riktigt starka på den positionen och hoppas att Gusten Montonen sen också tar sig tillbaka bättre än någonsin kommande säsong.
 
Gustav Näslund
”Vi har snubblat på mållinjen för många gånger nu. Jag hoppas få vara med och lyfta upp Skånela till högsta serien igen, och sedan få chansen att tävla mot de bästa lagen i Sverige.”
 
Peder Nielsen (herransvarig)
”Det är såklart väldigt roligt att Gustav blir kvar i Skånela. Framförallt då mer eller mindre hela HBL var ute efter hans tjänster. Han är allsvenskans bästa högernia och väldigt viktig för oss. Vi i herrgruppen jobbar hårt för att vi ska vi ta nästa steg truppmässigt. Att bli lite spetsigare och bredare i truppen. Ambitionen är kunna ta klivet upp redan denna säsong eller vara redo den kommande”
 

Lycka till Gustav!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten