SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anton Nilsson förlänger med Skånela IF
2024-02-02 10:00
Kapten Nilsson förlänger sitt kontrakt med moderföreningen!

Skånela IF och vår lagkapten Anton Nilsson har i dagarna kommit överens om en förlängning inför den kommande säsongen.

Anton startade sin handbollskarriär i Skånelas handbollsskola och efter några år som senior i föreningen samt några år i andra klubbar kom han tillbaka till moderklubben 2021. Anton är en kille med stort hjärta för Skånela och han är dessutom lagkapten i herrlaget. Vi är så klart mycket nöjda med att vi har kommit överens om en förlängning och att han spelar i vår röda Skånelatröja även nästa säsong. 


Anton är en av seriens bästa tvåvägsspelare och en mycket nyttig och viktig spelare för oss. Med sina två meter och med den räckvidden så har han kvaliteter som vi vill fortsätta att bygga kring. Med Antons förlängning får vi fortsatt kontinuitet på niometer och vi kan fortsätta att bygga och utveckla vårt sätt att spela. 

 

Anton Nilsson

"Det känns bra att förlänga kontraktet med Skånela över nästa säsong. Vi har fått behålla stora delar av truppen under flera säsonger och det är en härlig grupp att vara en del av. Vi har varit otroligt nära dom senaste säsongerna, så det hade så klart varit en dröm att vara med om att ta upp och sen spela i Handbollsligan med Skånela IF.”

 

Ytterligare en viktig kugge i vårt lagbygge är därmed klar, mycket börjar att sätta sig och det är troligt att vi inom kort kommer att presentera fler trevliga nyheter.

 

 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten