SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herrarna till Skåne för match mot OV Helsingborg
2024-02-09 10:33
Herrarna möter i kväll serieledarna OV Helsingborg borta

Skånelas herrar sitter just nu på bussen på E4:an söderut för match borta mot de suveräna serieledarna OV Helsingborg. Hemmalaget har i kväll bjudit in till handbollsfest i Idrottshsuet och det förväntas en fullsatt hall när matchen blåses i gång.

Skånela kommer till match efter att i söndags ha spelat oavgjort hemma mot HK Drott Halmstad i en spännande match som slutade 25-25. Laget har haft en bra träningsvecka trots en hel del skador i truppen som stör uppladdningen.

OV Helsingborg vann i den senaste omgången borta mot seriefyran VästeråsIrsta med klara 34-26 och har innan kvällens match 20 raka segrar i årets herrallsvenska vilket är mycket imponerande. 

 

För er som inte kan närvara vid festen i Idrottshuset i Helsingborg i kväll finns som vanligt möjligheten att se matchen via Handboll Play och nedanstående länk:

OV Helsingborg HK - Skånela IF | handbollplay.se


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten