SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herrarna möter Anderstorp i eftermiddag
2024-02-24 09:02

Skånelas herrlag åker i dag till Småland och Anderstorp för match i Herrallsvenskan. Matchen spelas i Anderstorps sporthall och det är avkast kl. 16.15.

Herrarna kommer till spel efter seger hemma i lördags mot LIF LIndesberg med 34-30. Det  har efter detta varit en vecka med några sjukdomar i laget som har stört träningarna en del. Skånela ligger på en tredjeplats i Herrallsvenskan, två poäng bakom HK Varberg med fyra matcher kvar att spela.

 

Anderstorp åkte på en sur förlust borta mot Tyresö Handboll förra helgen där Tyresö gjorde segermålet till 32-31 med två sekunder kvar av matchen.
Anderstorp ligger på en tionde plats i tabellen med bara två poäng ner till IFK  Ystad HK som ligger på nedflyttningsplats. Det är oerhört jämnt i botten av Herrallsvenskan där det bara skiljer tre poäng mellan Kungälv på nionde plats och Redbergslid på den sista platsen med fyra omgångar kvar.

 

Matchen mot Anderstorp kan du se via Handboll Play och nedanstående länk:

Anderstorps SK - Skånela IF | handbollplay.se


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten