SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stockholmsderby på måndag i Vikingahallen
2024-03-15 09:00
Tyresö Handboll kommer till Vikingahallen på måndag

På måndag 18 mars kommer Tyresö Handboll till Vikingahallen för årets sista hemmamatch i Herrallsvenskan för våra herrar, med avkast kl. 19.30. Före matchen har Skånela ett större event i B-hallen för sponsorer, ledare och övriga som har anmält sig med mat i form av en buffé levererad av Nonno´s i Upplands Väsby samt en intressant föreläsning under en timme av förre förbundskaptenen Kristján Andrésson.

Hemmalaget, som parkerar på en tredjeplats i tabellen är sedan en tid  klara för kval till Handbollsligan, tar emot tabell sjuan Tyresö Handboll och det brukar vara sevärda och jämna matcher när dessa lag drabbar samman. Tyresö har i teorin en plats i Handbollsallsvenskan klar då man ligger fyra poäng före lagen på kvalplats nedåt och med mycket bättre målskillnad med två matcher kvar att spela.

 

När lagen möttes i början av oktober i Tyresöhallen slutade matchen lika 30-30 efter en rolig och spännande match där Skånela tappade en tvåmålsledning i slutminuterna.

 

Matchsponsor vid kvällens match är Arlandastad Golf

 

Vid kvällens match är det fri entré för alla ungdomar under 18 år som har en röd tröja på sig. Övriga köper biljetter till ett lägre pris än i entrén via vårt biljettsystem som ni kommer till via länken nedan.

 

Skånela IF - Startsidan (ebiljett.nu)


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten