SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tobias Torbjörnsson klar för Skånela IF
2024-03-23 10:00
Tobias ansluter till herrtruppen inför den kommande säsongen

Skånela IF och mittsexan Tobias Torbjörnsson har efter en tids diskussion kommit överens om ett avtal som löper över två år. Tobias är trots sin unga ålder en erfaren mittsexa och han spelar denna säsong i Junior Fasano i Italien och har tidigare spelat i Halden i Norge samt tre säsonger i Handbollsligan. 

Tobias Torbjörnsson

”Att komma hem till Sverige efter spel i Norge och Italien känns väldigt bra. Det har varit lärorikt och helt klart utmanande. Att det blev Skånela beror bland annat på att det är en stabil klubb som alltid är med och kvalar till ligan och förhoppningsvis kan vi ta steget. Skånela är på en bra resa och den vill jag vara med på.

Det jag själv kan bidra med är starkt försvarsspel, snabbt spel och erfarenhet från spel utomlands och i ligan.”

 

Tim Lindqvist

”Mycket kul att Tobias kommer till oss för att spela kommande två säsonger. Han kommer att bidra mycket till laget med sin höga arbetsmoral och kampvilja på planen, både defensivt och offensivt. Tobias är också mycket användningsbar defensivt då han klarar av många olika roller vilket vi kommer kunna dra stor nytta av” 

 

Vi hälsar Tobias välkommen till Skånela IF och önskar honom lycka till!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten