SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Max Broman förlänger med Skånela IF
2024-04-22 21:01
Skånelas vassa vänstersexa förlänger

Skånela IF och Max Broman har kommit överens om en förlängning av spelarkontraktet vilket innebär att Max kommer att spela i Skånelas tröja de närmsta två säsongerna vilket är mycket glädjande.

Max har spelat i Skånela de senaste två säsongerna och han är en mycket duktig vänstersexa som är säker i läget och som också är grymt följsam och snabb och han tillför mycket i försvarsarbetet. Den gångna säsongen blev inte som varken Max eller Skånela önskade då han under hösten åkte på två hjärnskakningar med kort mellanrum. Efter mycket rehab och en träning som fungerade för dagen var han tillbaks i spel i de sista matcherna i Allsvenskan. Max kom tillbaks både i Allsvenskan och i kvalet till Handbollsligan i matcherna mot Aranäs som ett mycket starkt "nyförvärv" och han hade stor del i och bidrog i allra högsta grad till framgången i kvalet. 


Vi önskar Max fortsatt lycka till i den röda Skånelatröjan!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten