SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Linus Wärnmark blir Skånela trogen
2024-04-24 10:00

Skånela har kommit överens med vänstersexan Linus Wärnmark om att förlänga spelarkontraktet ytterligare två säsonger vilket båda parter är mycket nöjda med.

Linus har under den gångna säsongen fått mycket speltid på vänsterkanten då kollegan Max Broman varit skadad. Linus har tagit stort ansvar i den rollen och det har under säsongen i Herrallsvenskan blivit totalt 90 fullträffar varav 25 på straffar.

 

Linus Wärnmark

”Det har under våren varit rätt självklart för mig att fortsätta i Skånela och när det blev klart att vi spelar i handbollens finrum nästa år så vart beslutet inte direkt jobbigare.

Nästa säsong kommer så klart vara något helt annat med allt vad det innebär och redan nu börjar det hårda jobbet mot Handbollsligan. Jag hoppas vi ses till hösten i ett fullsatt Vikingahallen!

Que sera sera❤️🤍”

 

Tim Lindqvist

”Linus och Max kommer att komplettera varandra mycket bra på vänsterkanten och det känns mycket bra att bägge spelarna har signat för ytterligare två säsonger och att vi har vänsterkanten helt klar inför säsongsstarten i höst.”

 

Fortsatt lycka till i Skånelatröjan Linus!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten