SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tobias Johansson ansluter till Skånela
2024-05-29 10:00
Herrallsvenskans skytteliga vinnare ansluter till Skånelas herrar

Skånela har i dagarna kommit överens med Tobias Johansson om ett avtal över ett år. Tobias kommer från moderklubben Tyresö Handboll där han den gångna säsongen gjorde ett mycket bra arbete och han vann skytteligan i Herrallsvenskan med totalt 170 gjorda mål varav 129 spelmål. 

Vi är mycket nöjda med att vi har kommit överens med Tobias om ett avtal till att börja med över den kommande säsongen i Handbollsligan. Tobias är en välväxt niometers spelare (1,98 lång) som vet var målet finns och som med sin räckvidd och storlek även är bra bakåt och han kommer att tillföra en hel del till vårt spel den kommande säsongen.

 

Tobias tankar om byte av miljö

"Tycker det ska bli väldigt kul att spela i Skånela, vi har mötts ett antal gånger genom åren och det känns som ett ungt och bra gäng som har något på gång!

Förväntningarna är alltid att vinna varje match som man spelar så klart, men som nykomlingar så ska vi se till att stanna kvar till att börja med."

 

Skånelas nye tränare Tim Lindqvist

”Väldigt kul att få hit Tobias till Skånela. Tobias är en spelskicklig spelare som kommer passa bra in hos oss och spetsa vår besättning på niometer. Tobias är också duktig i försvar där han kommer att bidra med sin räckvidd och smartness.”

 

Vi hälsar Tobias välkommen till Skånela IF och önskar honom lycka till den kommande säsongen!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten