SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Isak Svarén fortsätter i Skånelas tröja
2024-06-19 10:00

Isak Svarén och Skånela IF är överens om en förlängning av kontraktet över de närmsta två säsongerna och han fortsätter tillsammans med Filip Tapper på högersex den kommande säsongen i Handbollsligan.

Isak kom till Skånela inför säsongen 2021/2022 från IFK Skövde HK och han har bra och godkända säsonger med föreningen i Allsvenskan. Isak är seriös och tar handbollen på allvar och är villig att lägga ner tid på handbollen. Känslan är att vi kommer att vara starka på högersex med Isak och Filip samt med en frisk Gusten tillbaka i början av säsongen.

 

”Det kändes självklart att förlänga med Skånela. Ända sedan jag kom hit för tre år sedan så har jag trivts väldigt bra med allting, så att få vara med och fortsätta resan när vi äntligen tog steget upp i ligan känns väldigt inspirerande säger Isak i en kommentar.”

 

Tim Lindqvist

”Väldigt kul att Isak blir kvar hos oss. Svarén hade en fin utveckling under höstsäsongen förra året men våren blev dessvärre kantad av skador för hans del. Jag är övertygad att han kommer tillbaka starkare och fortsätter sin utveckling framåt.”

 

Vi önskar Isak fortsatt lycka till i Skånelatröjan!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten