SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningsmatch för herrarna på torsdag
2022-08-02 23:28
Tyresö Handboll kommer till Vikingahallen för träningsmatch

Efter en intensiv träningshelg fredag - söndag med fys varvat med handboll samt en hel del teori varvat med lite andra aktiviteter, bland annat gocart, så är det dags för våra herrar att spela den första träningsmatchen för säsongen.

På torsdag 4 augusti med avkast kl 19.30 tar våra herrar emot den allsvenska kollegan Tyresö Handboll för den första träningsmatchen innan gruppspelet i ATG Svenska Cupen startar. För Skånelas del redan på onsdag 10 augusti kl 18.00 då IK Sävehof kommer på besök till hemma borgen.

 

Kom och kolla in vårt nya lagbygge och framför allt de spelare som har anslutit till oss och vår trupp inför den nya säsongen både de som flyttats upp från utvecklingslaget HF SIF men också de nya intressanta spelarna som kommer till oss från andra klubbar. Det är fri entré denna kväll för samtliga som vill se handboll live!

 

Matchen kommer även att sändas via SolidSport men länken är ännu inte klar så vi kommer att meddela denna när vi har fått den.

 

 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten