SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herrarna vinner en jämn försäsongsmatch mot Tyresö
2022-08-04 23:14

Skånelas herrar premiärspelade i kväll hemma i Vikingahallen mot seriekollegan Tyresö Handboll i en match där bägge lagen saknade några bärande spelare.

Den första halvleken var länge en jämn historia där lagen turades om att ha ledningen med någon eller några bollar. I slutet av halvleken slarvade hemmalaget en del och Tyresö kunde gå ifrån till ledning med fem bollar 12-17.  Hemmalaget ville dock annat, tog sig samman och gjorde tre snabba mål fram till halvtidsresultatet 15-17 till gästerna.

 

Den andra halvleken startade Skånela med fyra snabba mål och ledning 19-17 och hemmalaget ledde därefter större delen av halvleken med någon eller några bollar och kunde gå fram till seger i den första matchen för säsongen med 32-31.

 

En typisk försäsongsmatch där lagen fick känna på att spela match igen och de nya lagsamman-sättningarna fick en chans att spela tillsammans.

 

Den nya ansiktena i Skånela gjorde alla en klart godkänd insats där Kenan hade ett par riktigt svettiga räddningar i första halvlek och där Max kom in i andra och även han hade ett par riktigt vassa räddningar.  Fabian och Max som kommer in nya från Lindesberg gör båda klart godkända insatser och det ska bli riktigt spännande att se deras utveckling när de blir varma i "Skånelakläderna". Iris comeback i laget var på en mycket bra nivå och det kommer att bli riktigt bra.

 

Målen i hemmalaget gjordes av:

Linus Wärnmark och Anton Nilsson 6

Iris Ganibegovic , Fabian Lindholm och Filip Tapper 4

Max Broman 3

Mattsias Fristöm och Emilio Lahdo 2

Isak Svarén 1


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten