SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

David Källemyr tillbaka i Skånela
2022-10-31 10:00

Vi kan idag meddela att mittsexan David Källemyr är tillbaka hos oss. Kontraktet sträcker sig över denna och kommande säsong. 

David lämnade Skånela IF för Rimbo säsongen 20/21 och därefter gick flytten till Hammarby inför den föregående säsongen. David har under sin tid i Hammarby visat att han besitter stora kvaliteter framför allt offensivt. Tyvärr har speltiden blivit mindre p.g.a den hårda konkurrensen i Hammarby som spelar i Handbollsligan. Därför blev denna lösning bra för båda parter då vi drabbats av en skadeproblematik på m6. 

 

David Källemyr 

”Det känns jätteroligt att vara tillbaka i Skånela och Märsta. Skånela är en förening jag trivs väldigt bra i, bland annat på grund av min tid jag hade på Arlandagymnasiet. Det känns inspirerande att komma till en toppklubb i Allsvenskan som jag tycker har något mycket bra på gång. Och framför allt att spela hemma i Borgen igen”

 

Jimmy Karlsson 

”Det är kul att spelare som lämnat oss tidigare vill tillbaka. Jag har följt David i både Rimbo och Hammarby där han utvecklats sen han lämnade oss. Han är fortfarande ung och har en enorm potential. Vi tror att David kommer passa bra in hos oss och göra oss bättre och vi kommer göra David bättre. Vi får ta ett steg i taget i början här och han ska få växa in i det denna säsong. På kort sikt kommer det handla mycket om anfallsspel men både vi och David har ambitionen att stärka upp kvalitet på bägge planhalvorna. Därför känns det bra att ha skrivit på ett längre kontrakt där vi kan jobba med lite kontinuitet”

 

Välkommen tillbaka till Skånela IF David 


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten