SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tim Lindqvist ny assisterande tränare för Skånela IF:s herrar
2023-02-17 09:00
Tim Lindqvist återvänder till moderklubben

Vi kan med stor glädje idag presentera Tim Lindqvist som ny assisterande tränare för Skånela IF:s herrar. Han kommer ”hem” efter två säsonger i AIK. 

 

 Att Skånela IF jobbar mycket hemvävt är ingen hemlighet. Vår filosofi är att bygga vår verksamhet på de goda kvaliteter vi har både på spelar och tränarsidan. Med anledning av detta känns denna rekrytering av Tim klockren och vi lyfter återigen upp en av våra duktiga tränare från egna led. Tim lämnade utvecklingslaget HF SIF för två år sedan för division 1-laget AIK och gjorde succé direkt då dom vann den norra serien och fick en plats i herrallsvenskan. 

 

Denna säsong har gått tyngre men vi tror att erfarenheten Tim har fått av två år i AIK har stärkt hans ledaregenskaper. Tim kliver in som assisterande tränare till Mattias Flodman men också in i en stor roll i föreningens utvecklings- och juniorlag. Där ska Tim vara delaktig under träning, behjälplig på de HF SIF matcher som inte krockar med herrlagets matcher samt junior-SM. Denna roll blir mycket viktig för att säkerhetsställa kvaliteten i utvecklings- och juniorlaget. 

 

Tim Lindqvist 

”Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka ’hem’ till Skånela. Laget har gjort det bra de senaste säsongerna resultatmässigt och tagit kliv framåt vad gäller både träningsmiljö och professionalism. Det ska bli spännande att jobba tillsammans med Mattias och vi kommer arbeta hårt för att fortsätta utveckla laget och verksamheten runt omkring.”  

 

Mattias Flodman 

”Jag ser fram emot att jobba med Tim. Tycker att vi klickat bra både personligt och handbollsmässigt. Han vill lägga ned mycket tid och arbeta hårt, vilket är egenskaper som uppskattas. Tror på ett bra samarbete och att vi tillsammans ska fortsätta utveckla laget och föreningen”

 

Vi känner oss mycket nöjda med tränarkonstellationen och det är skönt att ha det på plats så här tidigt. Nu fortsätter vi arbetet med att få ett slagkraftigt herrlag nästa säsong. Vår ambition är att hela tiden ta kliv och utveckla verksamheten. Det känns också extra skönt att vi genom Tim höjer kvaliteten på utvecklingslaget. Vi vill att Skånela IF ska vara det bästa stället i region Öst att utbilda sig på för spelare mellan 15–20 år. Just den verksamheten kommer vi att lägga mycket kraft på de kommande säsongerna både på herr och damsidan.

 

Lycka till Tim och välkommen tillbaka ❤️🤍


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten